fbpx

Da li vam se dopada promena? Najčešća pitanja koja mi postavljate u vezi su sa negom farbane kose. Takođe, često se žalite da vam posle porođaja ili u stresnim situacijama kosa dosta opada i pitate me za savet.

Što se tiče preparata za negu farbane kose moja preporuka je:

  • 1x nedeljno ricinusovo ulje na celu kosu (osim na koren), prespavati sa njim i ujutru oprati kosu. Probala sam i kokosovo ulje, ali, po mom mišljenju, ricinusovo ulje daje mnogo bolje rezultate.
  • Obavezno koristiti profesionalna pakovanja za farbanu kosu (drogerijska ne!) jer je razlika u kvalitetu i u rezultatima neverovatna.
  • Olaplex tretman za oporavak kose, u zavisnosti od oštećenja kose, vaš frizer će vam preporučiti koliko često trebate da ga radite. Mnoge žene kažu da im je kosa posle olaplex tretmana mnogo oštrija (nije mekana), što je normalna reakcija zbog spajanja disulfidnih veza u dlaci. Zato je, nakon olaplex tretmana, potrebno koristiti dobro, hidrantno pakovanje.
  • Elixir za kosu (profesionalni preparati, ne drogerijski).
  • Heat protection (termalna zaštita), izuzetno važan preparat ukoliko se često fenirate jer će vam štititi kosu.

Preparati protiv opadanja:

  • Alin šampon (crveni)
  • Alin tonik (plavi)

Kombinacija ovog šampona i tonika dala je veoma dobre rezultate većini mojih mušterija i zato vam preporučujem. Rezultat se vidi nakon dva, tri meseca, dakle, morate biti uporni.

Reklama nije plaćena,  već je samo moja želja da pomognem svim damama koje imaju problem. Takođe, preporučujem odlazak kod dermatologa i proveru hormona jer opadanje kose ponekad može biti i zbog disbalansa hormona i mnogih drugih faktora. Ukoliko imate neko pitanje, rado ću vam odgovoriti.

Sve informacije možete dobiti na +381 66 66 65 640!