fbpx

Nano tehnologija

Dame i gospodo, dugo smo ovo iščekivali.

NANO tehnologija je konačno stigla kod nas!!!

Šta je NANO tehnologija?

Najkvalitetnija nega kose na svetu.
Nano tehnologija nam pruža mogućnost da negu kose podignemo na NAJVIŠI mogući nivo.

Preparati u kojima je primenjena nano tehnologija spadaju u red najkvalitetnijih na svetu, jer je njihova mogućnost nege kose na najvišem nivou.

Zbog čega je nano tehnologija toliko značajna kada je nega kose u pitanju?

Nano tehnologija funkcioniše po principu nano molekula: vodena para koja sadrži nano čestice vode prenosi čestice preparata duboko u strukturu dlake i aktivira ih. Nano tretmani imaju višestruku salonsku primenu: tretmani za hidrataciju ili rekonstrukciju kose, a efekat je osvežena, regenerisana, mekana, sjajnija i punija dlaka.
Nano tehnologija nam daje mogućnost da supstance koje se nalaze u proizvodima za negu kose razložimo na nano čestice i na taj nacin omogućimo da hranljivi sastojci iz preparata za negu kose prodru direktno u najdublje slojeve dlake i oporavljaju je.

Rezultat nano tretmana je neuporedivo bolji kada je oporavak kose u pitanju u odnosu na klasične tretmane ,upravo zbog nano čestica, koje sada dubinski prodiru u dlaku.Preporuka je da se tretman radi jednom mesečno, ukoliko je kosa jako oštećena. Ukoliko je oštećenje manje, dovoljno je uraditi tretman jednom u 2 meseca.

Radujemo se lepšoj i zdravijoj kosi i jedva čekamo da vidite rezultate!

Kozara 2
Beograd, Srbija
+381 66 66 65 64 0
(WhatsApp, Viber, iMessage, Facetime)