Prelivi

Preliv služi da neutrališe sve neželjene pigmente (žuti, narandžasti i crveni), koji se pojavljuju nakon nekog vremena. U zavisnosti od stanja kose, tj. samog oštećenja kose, neki prelivi se ispiraju brže, a neki sporije.

Što je kosa oštećenija i disulfidne veze iskidanije, to se preliv brže ispira. Da bi se sprečilo brže ispiranje, potrebno je uraditi olaplex tretman (on spaja popucale disulfidne veze u dlaci).

Preliv je jedna od najvažnijih stavki, ukoliko želite da svoj balayage održite lepim. On osvežava vašu boju i čini je da izgleda kao prvog dana nakon farbanja. Prelivom se održava boja koja se dobija nakon neke od tehnika koju primenjujemo u salonu.

Preliv se radi redovno, na tri do četiri nedelje. On služi da neutrališe sve neželjenje pigmente (žuti, narandžasti i crveni).

Preliv ne oštećuje kosu ukoliko se koriste adekvatne boje. Demi boje su boje kojima se radi preliv. U sebi imaju hranljive sastojke, jako su kvalitetne, neguju vašu kosu i daju joj sjaj. Za preliv je potrebno odvojiti svega pola sata u salonu.

Dobro nam došle.

Katarina Maravich team

Start typing to see posts you are looking for.