fbpx

Nega kose na moru

  1. Prilikom odlaska na more ili bazen, obavezno nosite maramu ili šešir kako bi zaštitili kosu od sunčevih zraka.
  2. Koristite preparate za zaštitu kose od sunca što češće. To su preparati sa uva/uvb zaštitom i uglavnom su u spreju.

read more…

Šamponi bez sulfata? Kome su namenjeni?

Šampone bez sulfata bi trebale da koriste sve žene koje se farbaju, jer on štiti vašu boju, pojačava intenzitet boje kose, hrani kosu i sprečava njeno ispiranje između dva farbanja. (more…)

Da li je pametnije da se farbam pre ili posle mora?

Kao i svakog leta, žene dolaze u nedoumicu da li je bolje da se ofarbaju pre ili posle odmora… Pokušaću da vam olakšam ove slatke muke i dam par saveta kako bi ste se lakše odlučile.
Ukoliko vaša kosa zahteva neku veću korekciju boje ili pak skidanje boje, najbolje bi bilo da sačekate da se vratite sa mora, jer nakon takvih zahvata kosi je potrebna odgovarajuća nega koju vi nažalost ne možete ispoštovati dok ste na odmoru tj. moru.

read more…

Na koliko se ponavlja kompletna kolorizacija???

Ovo je pitanje koje mi takođe često postavljate, ali odgovor samo vi možete dati 🙂

Postoje žene koje dođu na korekciju boje jednom godišnje, a postoje i one koje bi na dva meseca promenile ili samo osvežile postojeću.

read more…

Šta je to Olaplex?

Olaplex tretman? Šta je to i čemu služi?

Kao što sam i obecala, evo par rečenica o Olaplex tretmanu!

Pokušaću da se ne služim stručnim izrazima kako bih vam što bolje dočarala njegovo dejstvo i pokušaću u što kraćim crtama da razjasnim sve nedoumice.

1. Postoje Olaplex broj 1, 2 i 3.

read more…

Nega kompletne boje!

Da li vam se dopada promena? Najčešća pitanja koja mi postavljate u vezi su sa negom farbane kose. Takođe, često se žalite da vam posle porođaja ili u stresnim situacijama kosa dosta opada i pitate me za savet.

read more…

Šta je kolorista?

Kolorista. Kod njega je sve igra. Potez i kontrasti, namernost i slučajnost, kontrolisan pokret i ponesenost u trenu, napetost i opuštenost. Otvoren je prostor mašti, oslobođen razmah ruci. Svoj ludački individualizam prenosi na kosu punu iznenadljivosti i neograničenosti mogućeg.
read more…